školní rok: 2022/2023 kód:

Středoškolská odborná činnost

kategorie:

Pardubický kraj

Stav: v přípravě
Úroveň: krajské
Organizační garant kola: Marika Novotná
Odborný garant kola: Mgr. Klára Jelinková
Místo konání: Gymnáziu Josefa Ressela, Chrudim, Olbrachtova 291
Termín přihlášek: 27.03.2023
Termín konání: 25.04.2023

Krajské kolo bude organizováno prezenčně na Gymnáziu Josefa Ressela, Chrudim, Olbrachtova 291, a to v úterý 25. 4. 2023 od 13 hodin. Soutěžící dostanou pozvánku. Propozice a všechny aktuální informace najdete na www.soc.cz . Je v nich velká změna v oborech č. 4 a 5. Obor č.5 byl přesunut pod obor č. 4, který byl nazván Biologie a vědy o zemi a obor č. 5 je Molekulární biologie. Tyto změny byly zvoleny proto, že v biologii byl přetlak prací a v geologii jich bylo dlouhodobě málo.

Přihlašování proběhne stejně jako v jiných ročnících:

Práce v elektronické podobě a tištěnou přihlášku s podpisem autorů a razítkem školy na části C je nutné předat nejpozději do 27. 3. 2023!!!

Práce se již netisknou, stačí pouze elektronická podoba. Její nedílnou součástí je jedna přihláška /část A, B i C/, popř. oponentský posudek. Tištěná přihláška musí být v části C orazítkovaná a podepsaná zástupcem školy, v části A podepsaná autorem či autory práce.

K elektronické přihlášce je třeba připojit práci i popř. přílohy. Přihláška bude v lednu 2022 k dispozici na http://soc.nidv.cz/prihlaska, kde si autor vyplní část A a B a připojí práci. Školní garant pak doplní část C.

Videoprezentace je nedílnou součástí přihlášky. Informace k postupu při přihlašování:  https://www.soc.cz/soc-krok-za-krokem/.

Přiložené soubory

Kodex porotce (18.16 KB)
soč pokyny 2023 (117.00 KB)

Soutěžící

Jméno
Logo Pardubického kraje